Zwangerschapsfotoshoot bij DVO fotografie in het gouden uurtje met een vrouw in roze jurk

Wat kan ik verwachten tijdens een zwangerschapsfotoshoot?

Tijdens de fotoshoot zullen we niet alleen maar bezig zijn met fotograferen en poseren maar ook gezellig kletsen, zo is het allemaal wat minder spannend en minder statisch, als jullie samen komen probeer ik jullie ‘momentjes’ op te vangen en vast te leggen

Voorbereiding

Maak een moodboard! Bekijk en bedenk alvast goed wat voor soort foto’s jij graag wilt. Is dat juist een geposeerde foto in de studio of juist meer spontaan in de buitenlucht? Wil je juist een mooie dromerige jurk aan (die je normaal niet aan doet) of lekker in je eigen kleding zoals je bent? Deel deze inspiratie gerust met mij zodat ik precies weet wat jouw wensen en verwachtingen zijn, zo kan ik mij ook beter voorbereiden en met je meedenken!

Hebben jullie al een gezin en komen jullie kinderen mee? Probeer dan geen druk op te leggen bij je kind(eren). Hoe meer je dat doet hoe minder leuk ze het vinden en dat ga je terug zien op je foto’s, daarbij is het natuurlijk ook een stuk minder gezellig ;)

Je hoeft vóór de fotoshoot ook niet te vragen aan je kinderen of ze lief willen lachen, hierdoor word het al spannend gemaakt en voelt je kind druk dat iets moet, ik laat het liever spontaan en open, zo krijg je namelijk op het eindresultaat je echte kind te zien hoe hij of zij is.

Neem geen extra setjes kleding mee, dit kost te veel tijd en is onhandig in de buitenlucht, daarbij moet je het ook nog allemaal mee slepen ;)
Het kan ook in de zomeravonden wat frisser worden dus neem wel een jasje/vestje mee en wees je ervan bewust dat je ook vies kan worden buiten.

Zwangerschapsfotoshoot bij DVO fotografie in het gouden uurtje met een vrouw in roze jurk en man kussend op haar hoofd