Zwangerschapsfotoshoot bij DVO fotografie in de Loonse en Drunense duinen met een gezin op een boomstam

Op locatie of in de studio

Samen bespreken we waar de shoot zal plaatsvinden. Dit kan in de studio zijn of buiten op een mooie locatie zoals bijvoorbeeld de Loonse en Drunense Duinen.

Op locatie

Als we op locatie gaan shooten heb ik iets meer tijd om jullie te leren kennen. Zelf gaat mijn voorkeur sowieso meer uit naar buitenshoots met gezinnen of koppels. We hebben hier namelijk alle ruimte en kinderen kunnen lekker zichzelf zijn. Ik maak een praatje met jullie tijdens de wandeling naar de mooie plekjes. Zo kunnen de kinderen meteen aan mij wennen, en zie ik ook hoe zij zijn en hoe ik het beste met ze kan werken.

Tijdens de fotoshoot zullen we niet alleen maar bezig zijn met fotograferen en poseren maar ook gezellig kletsen, zo is het allemaal wat minder spannend en minder statisch, als jullie samen komen probeer ik jullie ‘momentjes’ op te vangen en vast te leggen. Ik hou er van om echte emoties vast te leggen dus jullie hoeven echt niet steeds in de camera te kijken maar gewoon lekker genieten van elkaar en het moment. Ben je niet zo van het poseren? Wees niet ongerust ik begeleid je en het komt altijd goed :)

Zwangerschapsfotoshoot bij DVO fotografie in de Loonse en Drunense met een vrouw lachend in bruine jurk
Zwangerschapsfotoshoot bij DVO fotografie in de studio met man staand achter vrouw met zijn handen op haar buik

In de studio

Als de shoot in de studio plaats gaat vinden en er komen kinderen mee houd er dan rekening mee dat kinderen even de tijd nodig hebben om te aclimatiseren. De shoot zal ook niet langer duren dan nodig omdat kinderen in een ruimte van 5 bij 4 toch snel hun aandacht en concentratie verliezen, en dan vragen we natuurlijk ook nog veel van ze ;)
In de studio zijn wel wat kleine speeltjes aanwezig, Ranja en wat lekkers. Verder van alle gemakken voorzien (toilet, spiegel, water, verschoontafel,snoetepoetsers,prullenbak)

Studio fotografie is erg geschikt voor zwangerschaps foto’s. Het is iets meer geposeerd maar je kunt mooi met de belichting spelen om een prachtige foto neer te zetten waarbij de nadruk ligt op de buik.
Ik heb meerdere kleuren achtergronden waar we in kunnen wisselen, geef dit wel even van te voren aan wat je voorkeur is. Er is ook een mogelijkheid om tussen de sessies om te kleden. Een zwangerschaps fotoshoot duurt gemiddeld zo’n anderhalf uur.