Portret fotoshoot bij DVO fotografie met vrolijke vrouw in Heusden lachend naar camera

Een portret is veel meer dan ‘Even een foto schieten’ . Ik zoek naar de essentie van jouw persoon; de kracht, de connectie. Een goed portret is een uitstekende manier om jezelf te presenteren, op jouw website, in drukwerk of op sociale media zoals LinkedIn. En natuurlijk is een mooi portret voor de mensen om je heen ook een mooie manier om jou te zien zoals je bent: in jouw kracht en persoonlijkheid.

‘Iedereen is fotogeniek’. Je hoeft geen ‘perfect’ uiterlijk te hebben om mooi op de foto te staan. Uiteindelijk draait het allemaal om het charisma dat je uit weet te stralen. Een scheutje kracht, een vleugje van een lach, een flinke dosis zelfvertrouwen en je bent er :)

Portret fotoshoot

Portret fotoshoot bij DVO fotografie met vrolijke vrouw in Heusden
Portret fotoshoot bij DVO fotografie bij de Moerputten

Portfolio

Bekijk hier mijn galerij portretfoto’s die ik eerder heb gemaakt. Deze lopen uiteen van zakelijke portretten in de studio tot aan minder portretten in de duinen! Je kunt hier alvast leuke inspiratie opdoen en direct zien wat er allemaal mogelijk is!

Bekijk mijn portret fotoshoot portfolio

Wat kan ik verwachten tijdens een portret fotoshoot?

Het kan zijn dat je het erg spannend vind om op de foto te gaan maar je wel echt hoog nodig foto’s nodig hebt, bijvoorbeeld voor je bedrijf of je CV. Lees daarom eens rustig deze pagina door. Hier leg ik je uit hoe zo’n shoot ongeveer verloopt en wat je allemaal moet weten om jouw portret shoot optimaal te laten slagen en jij straks vol trots jouw foto’s aan iedereen wil laten zien!

Lees hier alles over de portret fotoshoot

Kledingtips en adviezen

Leuk! En vooral spannend! Je hebt een portretstoot geboekt en wat nu?!

Bedenk alvast goed wat jij wil uitstralen op jouw portret foto. Waar wil je de foto's voor gaan gebruiken en wat of wie wil je bereiken? Het is handig om dit ook met mij als jouw fotograaf te bespreken zodat we samen kunnen werken aan een fantastisch eindresultaat!

Lees hier alle kledingtips en adviezen over een portret fotoshoot
Portret fotoshoot bij DVO fotografie met lachende vrouw bij de Moerputten

Kids portret fotoshoot

Portret fotoshoot bij DVO fotografie van stoere jongen in de Loonse en Drunense duinen
Portret fotoshoot bij DVO fotografie van een vrolijke meid in de Loonse en Drunense duinen

Bij Kinderportretten werkt het natuurlijk net even anders.
Ik laat een kind vaak wat over zichzelf vertellen zodat hij of zij gaat stralen als ze iets vertellen over wat ze het liefste doen in hun vrije tijd, hebben ze hobby’s? Passies? Of misschien zijn ze wel verliefd?! :)

Maken we een mooi portretje van jouw peuter/kleuter? Dan is het vaak die glimp proberen te vangen. Vooral heel veel schieten dus! Gek doen en spelletjes doen zodat jouw kindje veel plezier heeft! Die echte lach willen we natuurlijk vangen!

Goldenhour

Het gouden uurtje, ook wel golden hour genoemd, houd eigenlijk in dat je fotografeert in de tijd dat de zon op komt of onder gaat. Dit geeft een prachtig warm en dromerig effect op je foto's! Ik ben hier zelf erg fan van. Als je hier gebruik van maakt en dit ook nog eens op mooie locaties doet is het plaatje helemaal compleet!

Lees hier alles over goldenhour fotografie
Goldenhour fotografie bij DVO fotografie in Heusden met vrouw in witte blouse lachend in de camera
Splitportret fotoshoot bij DVO fotografie van twee jongens

Splitportret informatie

  • De shoot vindt plaats in mijn fotostudio in Waalwijk
  • Deze shoot duurt niet zo lang als andere shoots. Daarom maak ik tijdens deze shoots ook vaak nog wat losse portretjes of nog wat leuke foto’s samen.
  • Probeer je te ontspannen! Ik help je daar natuurlijk bij door gezellig met je te kletsen. Belangrijk is wel bij deze foto’s dat we niet te uitbundig lachen :)
  • Draag een zwart shirt, het liefst beide dezelfde, zonder opdrukken.
  • Let op de kapsels! Bedenkt alvast wie aan welke kant komt, zodat er maar 1 scheiding zichtbaar is op het eindresultaat.

Splitportret fotoshoot

Een split portret is op het moment erg populair, het gaat om een kunstig portret van 2 personen (vaak 2 kinderen uit het zelfde gezin) die samengevoegd zijn als een.

Hoe gaaf is dat?! Rechts je ene kind en links je andere.. zo kun je goed vergelijken! Het is leuk om te zien dat ze wat van elkaar weg hebben het zijn tenslotte broers of zussen, maar hoe mooi is het om te zien dat het ook 2 totaal verschillende wezentjes zijn.. uniek!

Ik maakt een hele serie foto’s. Uit deze serie maak ik alvast een selectie van de best gelukte foto’s die mooi aan elkaar passen en deze bewerk ik. Ook de losse portretten kun je bestellen.

Splitportret fotoshoot bij DVO fotografie van twee stoere jongens

Reservering aanvragen of direct bestellen

Reservering aanvragen

Verstuur via Whatsapp

Reserveer nu jouw unieke portret fotoshoot!

Het voordeel van het reserveren van een fotoshoot is dat deze niet in één keer hoeft te worden betaald. Vooraf betaal je 40% en de overige 60% hoeft pas na de shoot te worden voldaan.

Wil je weten of ik nog een plekje heb op jouw gewenste datum? Vul dan ook gerust het formulier hiernaast in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.Direct bestellen

Je kunt ook direct een gewenst pakket bestellen op de website. Je ontvangt hierna een ontvangstbevestiging in je mail. Hierna zal ik contact met je opnemen om een datum en je wensen te bespreken.

Bestel een portret pakket
Portret fotoshoot bij DVO fotografie met vrouw leunend op de brug bij de Moerputten

Mijn fotostudio

De studio is gevestigd langs de N261 te Waalwijk.

Kom je ook gezellig langs? De koffie of thee staat altijd voor je klaar!

Alle informatie over mijn fotostudio
Foto | DVO Fotografie

Foto's bekijken, downloaden en afdrukken

Je hebt een super leuke fotoshoot achter de rug en het moment is aangebroken dat je de foto’s kunt bekijken!

Lees hier alles over het bijken, downloaden en afdrukken van foto's
Foto | DVO Fotografie