Newborn fotoshoot bij DVO fotografie met ouders met newborn baby in hun handen in zwart-wit

Newborn fotoshoot met ouders/broertjes/zusjes

Leuk zo’n newborn fotoshoot! maar hoe veel leuker is het om zelf óók mee op de foto te gaan!? Deze bijzondere tijd komt immers nooit meer terug en wil je natuurlijk dolgraag vastleggen. Als er al broertjes of zusjes zijn is het ook mogelijk om deze met je pasgeboren baby op de foto te laten gaan. Los van deze foto’s kunnen we ook foto’s maken van het hele complete gezin, wat je vervolgens prachtig kunt ophangen aan de muur om mee te pronken!

Hoe gaat zo’n newborn schoot met ouders/broertjes/zusjes in zijn werk?

Als jullie met het hele gezin komen beginnen we met de gezin foto’s en daarna de foto’s met de kindjes samen. Omdat een peuter niet lang alle focus heeft word dit eerst gedaan.

Willen papa en mama ook nog foto’s samen met jullie newborn? Zorg er dan voor dat je wat vertrouwde speeltjes bij hebt zodat je kleintje zich eventjes zelf kan vermaken tijdens deze sessie. Hierna mag je er voor kiezen om eventueel papa met het oudere broertje of zusje naar huis te laten gaan zodat er alle tijd en rust is om de newborn foto’s te maken. Iedereen mag uiteraard ook gewoon gezellig blijven, er is koffie thee en limonade, spekjes en wat speeltjes voor de kleintjes.

Newborn fotoshoot bij DVO fotografie met broer en zus kussen newborn baby die tussen hun in ligt
Newborn fotoshoot bij DVO fotografie met voetjes van een newborn baby vastgehouden door de ouders

Hoe kan ik ons voorbereiden voor de newborn fotoshoot?

Ter voorbereiding van deze shoot zou je alvast kunnen kijken en bedenken wat jullie mooi vinden. Je kunt bijvoorbeeld de baby in laten wrappen, aankleden of juist geen kleertjes laten dragen tijdens deze shoot

Ben je benieuwd hoe een newbornshoot verder verloopt? Lees dan hier wat je kan verwachten bij een newborn fotoshoot

Voor kledingtips raad ik je aan om de pagina met kledingtips en props door te lezen.