• DVO fotografie - Denise van Oers - Newborn setting studio

Newborn informatie

Negen maanden lang hebben jullie gewacht op dit speciale moment, de geboorte van jullie baby. Het krijgen van een baby is een heel bijzondere gebeurtenis in je leven. Het cliché klopt, de dagen en weken vliegen voorbij en voor je het weet is jullie baby alweer newborn af. Daarom is het natuurlijk erg leuk om een mooie fotoreeks te hebben van deze bijzondere periode.

Een newborn shoot wordt meestal gedaan als een baby tussen de 5 en 14 dagen oud is. Dit wordt al zo snel gedaan omdat een baby dan nog diep slaapt. Tijdens het slapen kan de baby in verschillende houdingen worden gelegd. Wil je verzekerd zijn van een plekje is het handig om de shoot vast te leggen tijdens de zwangerschap.

Ben je benieuwd wat je te wachten staat? Lees dan even op je gemak mijn informatie pagina door, hier staat alles in wat je moet weten over een newbornshoot. Zo kun jij je lekker voorbereiden en straks met een gerust gevoel met je kleintje komen shooten!

Laten we ons voorbereiden!

Snelle levering

Eigen klantenpaneel

Alles digitaal geleverd

Newborn baby’s hebben nog geen vast ritme, ze zijn erg flexibel en iedere dag kan het anders zijn. Daarom plan ik op de dag van jouw shoot geen andere shoots in. Ik neem alle tijd voor een Newborn shoot.

Als je op de dag zelf dus apt omdat jouw kleintje even lekker zijn of haar ritme heeft omgegooid, geen probleem! We plannen de shoot samen in zodat jou baby zijn of haar voeding bij mij in de studio krijgt, hierna kunnen we namelijk meteen beginnen! Zo kan jouw baby helemaal voldaan op de foto.

Tijdens de shoot is het handig om een extra setje kleertjes mee te nemen voor het geval er een ongelukje gebeurt. Daarnaast is het handig om luiertjes, billendoekjes, 1of 2 warme omslagdoeken, spuugdoekjes en een speentje mee te nemen.

Neem je een broertje of zusje mee? Zorg dan dat er nog iemand bij is die je kindje kan vermaken en aansturen, zodat jij je in alle rust kunt focussen op je baby waar nodig.

Voor welke
stijl ga jij?

Props en kleuren

Zie jij jouw newbornshoot al helemaal voor je? Of heb je nog geen idee? Of vind je eigenlijk alles wel leuk? Hiernaast heb ik een aantal voorbeelden voor je wat ik zoal in mijn studio heb liggen.

Ik heb hier de kleuren bij elkaar gelegd op de foto voor een mooi rustig beeld maar je kunt ook zeker een aantal kleuren heel leuk combineren! Je kunt ook nog kiezen tussen verschillende mandjes, kistjes en teiltjes. Bij het bestel proces kun je mij laten weten welke kleuren jouw voorkeur hebben zodat ik alvast wat kan klaar zetten voor we gaan shooten.

Heb je zelf een leuke dekentje of knuffeltje? Neem het gerust mee!

Nadat jouw baby lekker gevoed is kunnen jullie even lekker aan de koffie, ik neem de baby dan van jullie over om te gaan wrappen. Soms lukt dat niet omdat of de baby misschien te wakker blijft dan skippen we het wrappen.

Nav jouw ingevulde wensenlijstje heb ik alvast wat setjes klaargezet waar jouw baby ingelegd kan worden om mooie foto’s van te maken. Denk bijvoorbeeld een een leuk mandje met bijpassende kleedjes, mutsjes, en decoratie zoals takken en bloemen.
Na deze sessie gaan we over naar de Beanbag, hier worden vaak wat rustigere foto’s gemaakt. Met behulp van kleine kussentjes zorg ik er voor dat jouw baby in een mooie pose komt te liggen, dit kan natuurlijk ook weer eventjes duren, maar geduld is een schone zaak!

Als laatste nemen we nog wat foto’s met ouders, dit gebeurt voor een doek, vaak is jouw baby alweer wat wakker aan het worden en vind hij het niet erg om lekker weer geknuffeld te worden door papa of mama :) Dit levert vaak juist ook weer prachtige foto’s op!

Foto's direct afdrukken na de fotoshoot?

Het is bij mij ook mogelijk om na een fotoshoot de foto's direct te laten afdrukken. Of het nu een normale afdruk is of een canvas, er is van alles mogelijk!

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met mij op.

Pakketten

Newborn A - Studio

Newbornshoot in de studio in een mooie setting met props.

Duur
2 tot 4 uur
Aantal personen
1 baby ( of tweeling )
 • 10 digitale foto bestanden die je zelf mag uitkiezen
 • Mogelijkheid tot bijkopen van extra foto bestanden (5 euro per stuk)
 • Nabewerking
 • Je eigen klantpaneel waar je ten aller tijden kunt inloggen om zelf je foto’s op je gemak uit te zoeken en te downloaden.
 • Snelle levering
 • Mogelijkheid om direct je foto's te laten afdrukken
€ 119

Newborn B - Studio

Newbornshoot in de studio in een mooie setting met eventueel props en achtergrond.

Duur
2 tot 4 uur
Aantal personen
1 baby ( of tweeling ) + broer/zus of ouder(s)
 • 10 digitale foto bestanden die je zelf mag uitkiezen
 • Mogelijkheid tot bijkopen van extra foto bestanden (5 euro per stuk)
 • Nabewerking
 • Je eigen klantpaneel waar je ten aller tijden kunt inloggen om zelf je foto’s op je gemak uit te zoeken en te downloaden.
 • Snelle levering
 • Mogelijkheid om direct je foto's te laten afdrukken
€ 139