Informatie

Boudoir shoot

Alles wat je moet weten over een boudoir shoot bij DVO Fotografie.

Wil jij ook op je mooist gefotografeerd worden? Wil je een dag waarin jij centraal staat? Wil je vrouwelijk, sexy en stijlvol geportretteerd worden? Dan is een boudoir shoot misschien wel iets voor jou! Nieuwsgierig? Lees dan even verder..

Heb je al besloten een boudoir shoot te willen doen? Dan heb je vast nog een aantal vragen. Hier zet ik alvast de veel gestelde vragen voor je op een rijtje:

Meer informatie
DVO fotografie - Denise van Oers - Information cakesmash shoot
DVO fotografie - Denise van Oers - Information cakesmash shoot

Newborn shoot

Alles wat je moet weten over een newborn shoot bij DVO Fotografie.

Negen maanden lang hebben jullie gewacht op dit speciale moment, de geboorte van jullie baby. Het krijgen van een baby is een heel bijzondere gebeurtenis in je leven. Het cliché klopt, de dagen en weken vliegen voorbij en voor je het weet is het pasgeborene alweer van jullie baby’tje af. Daarom is het natuurlijk erg leuk om een mooie fotoreeks te hebben van deze bijzondere periode. Een newborn shoot wordt gedaan als een baby tussen de 5 en 14 dagen oud is. Dit wordt al zo snel gedaan omdat een baby dan nog diep slaapt. Tijdens het slapen kan de baby in verschillende houdingen worden gelegd.

Meer informatie

Mijn studio

Mijn eigen fotostudio in Drunen

Ik krijg vaak de vraag, hoe moet ik mij voorbereiden? Wees vooral lekker jezelf, trek iets aan wat lekker zit waar jij je prettig in voelt. Voor het beeld is het het mooiste om kleding te kiezen met rustige kleur tinten en niet te drukke printjes. Ben je met meer personen? Zorg dan dat de kleding op elkaar is afgestemd, dit zorgt voor een rustiger beeld.

Meer informatie
DVO fotografie - Denise van Oers - Information cakesmash shoot
DVO fotografie - Denise van Oers - Information cakesmash shoot

Aan huis

Lekker thuis op de bank

Ik heb verschillende pakketten waar uit je kunt kiezen voor een fotoshoot aan huis. Dat is natuurlijk een uitkomst als het even niet lukt om naar de studio te komen, bijvoorbeeld als je pas bevallen bent en het fijner vind voor je zelf of voor de baby om thuis te blijven. Wel zijn de shoots aan huis allemaal life style shoots. Dit betekend dat ik jullie zal fotograferen in jullie dagelijks leven, hier word dus niet echt geposeerd voor de foto (kan natuurlijk wel). De foto’s worden hierdoor meer puur en minder geforceerd, gewoon zoals jullie zijn en spontaan.

Meer informatie

Op locatie

Mooi in de natuur of op een industriële locatie

Heb je gekozen voor een shoot op een mooie locatie, kijk ik graag met je mee naar wat jou of jullie wensen en ideeën zijn. Misschien heb je zelf een mooie locatie op het oog? Of laat je het liever aan mij over dan is dat ook prima. Meestal fotografeer ik in een straal van 15 KM, deze reiskosten heb ik ook berekend in de shoots op locatie. Mocht je toch kiezen voor een locatie buiten deze straal dan worden daar extra kosten voor berekend (19 cent per KM).

Meer informatie
DVO fotografie - Denise van Oers - Information cakesmash shoot
DVO fotografie - Denise van Oers - Information cakesmash shoot

Generatie foto

Alles wat je moet weten over een mooie generatie foto bij DVO Fotografie

Wil jij ook zo’n mooie generatie foto?

Lees dan deze pagina even door voor alle informatie.

Is dat niet prachtig? 3 of 4 of misschien wel 5 generaties op één foto! Een heel bijzonder moment om dit vast te laten leggen. En weet je? Je hebt ook nog eens een hele bijzondere en gezellige dag met elkaar, hoeveel is dat waard!

Als je overweegt deze fotoshoot bij mij te komen maken is het handig om alvast wat dingen te weten. Als fotograaf kan ik je namelijk alvast wat kleine dingen vertellen die je zelf misschien niet had bedacht. Denk bijvoorbeeld aan je handen en je nagels, het is bij deze shoot van belang dat deze er netjes en verzorgd uit zien. Buiten de foto waar het om draait maak ik deze dag ook nog wat andere foto’s van jullie, zo is het bijvoorbeeld ook leuk een foto te maken van jullie handen naast elkaar, op elkaar of in elkaar. Leuke portret foto’s van ieder op zich als men dat wenst. Die kun je bijvoorbeeld ook weer leuk naast elkaar hangen!

Jij als klant mag helemaal zelf bepalen in welke stijl je de foto wil. Wil je hem graag chique of juist wat vrolijker? Kies dan bijvoorbeeld voor een andere kleur achtergrond of een andere lijst. Ook de kleding speelt een grote rol in deze foto. Zorg er vooral voor dat jullie kleding op elkaar is afgestemd (zoals eigenlijk bij elke fotoshoot) dit oogt veel rustiger.

Weet je niet wat je met je haar aan moet? Ben je niet zo kundig met make up? No worry’s! Als je dit graag overlaat aan een visagiste dan is dat ook mogelijk! Geef het gerust even aan en ik laat je weten wat de kosten hiervoor zijn, deze worden dan apart berekend.

Wil je graag deze shoot bestellen?

Bestel dan hieronder het pakket en ik zal zsm contact met je opnemen om een datum te plannen!

Tot dan!

Cakesmash shoot

Alles wat je moet weten over een cakesmash shoot bij DVO Fotografie.

Hiep hiep hoera! Je kindje word 1 jaar! Hoe leuk is het om dit bijzondere moment vast te leggen met een cakesmash fotoshoot?!

Deze shoot draait helemaal om jou kindje. Tijdens de shoot vieren we eigenlijk al een klein feestje!

Meer informatie
DVO fotografie - Denise van Oers - Information cakesmash shoot