Informatie

Foto's direct afdrukken na de fotoshoot?

Het is bij mij ook mogelijk om na een fotoshoot de foto's direct te laten afdrukken. Of het nu een normale afdruk is of een canvas, er is van alles mogelijk!

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met mij op.

DVO fotografie - Denise van Oers - Informatie studio

Schoolfotografie

Willen jullie als kinderdagverblijf ook papa’s en mama’s (en opa’s en oma’s) blij maken met prachtige foto’s van hun kind of kleinkind? Dan ben je aan het juiste adres!

Ik verzorg nu ook met veel plezier schoolfoto’s voor kinderdagverblijven! Ben je benieuwd naar mijn werkwijze? Lees dan even verder.

Meer informatie
DVO fotografie - Denise van Oers - Informatie studio

Mijn studio

Vanaf 2020 ben ik gezegend met een mooie studio lekker dicht bij huis, waar ik jullie graag ontvang!

Ik heb de studio zo praktisch mogelijk ingericht. Zo staan er namelijk niet te veel spulletjes in de shoot ruimte waardoor jou kindje(s) eventueel door worden afgeleid of waar ik zelf overheen struikel :)

Ik heb sinds een tijdje een mooie professionele beanbag voor de Newborn sessies, waar ik gebruik kan maken van het daglicht door de grote ramen of anders mijn grote daglichtlamp.

Meer informatie
DVO fotografie - Denise van Oers - Informatie split foto

Split foto

Hoe gaaf is dat?! Rechts je ene kind en links je andere.. zo kun je goed vergelijken! Het is leuk om te zien dat ze wat van elkaar weg hebben het zijn tenslotte broers of zussen, maar hoe mooi is het om te zien dat het ook 2 totaal verschillende wezentjes zijn.. uniek!

Een split portret is op het moment erg populair, het gaat om een kunstig portret van 2 personen (vaak 2 kinderen uit het zelfde gezin) die samengevoegd zijn als een.

Meer informatie
Information boudoir - DVO fotografie - Denise van Oers

Boudoir shoot

Alles wat je moet weten over een boudoir shoot bij DVO Fotografie.

Wil jij ook op je mooist gefotografeerd worden? Wil je een dag waarin jij centraal staat? Wil je vrouwelijk, sexy en stijlvol geportretteerd worden? Dan is een boudoir shoot misschien wel iets voor jou! Nieuwsgierig? Lees dan even verder..

Heb je al besloten een boudoir shoot te willen doen? Dan heb je vast nog een aantal vragen. Hier zet ik alvast de veel gestelde vragen voor je op een rijtje:

Meer informatie

Datum voor een fotoshoot reserveren?

Het is mogelijk om bij mij een datum te reserveren voor een fotoshoot . Het voordeel van het reserveren van een fotoshoot is dat deze niet in één keer hoeft te worden betaald. Vooraf betaal je 40% en de overige 60% hoeft pas na de shoot te worden voldaan.

Neem contact met mij op voor het maken van een reservering.