Informatie

Boudoir shoot

Alles wat je moet weten over een boudoir shoot bij DVO Fotografie.

Wil jij ook op je mooist gefotografeerd worden? Wil je een dag waarin jij centraal staat? Wil je vrouwelijk, sexy en stijlvol geportretteerd worden? Dan is een boudoir shoot misschien wel iets voor jou! Nieuwsgierig? Lees dan even verder..

Heb je al besloten een boudoir shoot te willen doen? Dan heb je vast nog een aantal vragen. Hier zet ik alvast de veel gestelde vragen voor je op een rijtje:

Meer informatie
DVO fotografie - Denise van Oers - Informatie boudoir shoot
DVO fotografie - Denise van Oers - Informatie newborn shoot

Newborn shoot

Alles wat je moet weten over een newborn shoot bij DVO Fotografie.

Negen maanden lang hebben jullie gewacht op dit speciale moment, de geboorte van jullie baby. Het krijgen van een baby is een heel bijzondere gebeurtenis in je leven. Het cliché klopt, de dagen en weken vliegen voorbij en voor je het weet is het pasgeborene alweer van jullie baby’tje af. Daarom is het natuurlijk erg leuk om een mooie fotoreeks te hebben van deze bijzondere periode. Een newborn shoot wordt gedaan als een baby tussen de 5 en 14 dagen oud is. Dit wordt al zo snel gedaan omdat een baby dan nog diep slaapt. Tijdens het slapen kan de baby in verschillende houdingen worden gelegd.

Meer informatie

Mijn studio

Mijn eigen fotostudio in Drunen

Ik krijg vaak de vraag, hoe moet ik mij voorbereiden? Wees vooral lekker jezelf, trek iets aan wat lekker zit waar jij je prettig in voelt. Voor het beeld is het het mooiste om kleding te kiezen met rustige kleur tinten en niet te drukke printjes. Ben je met meer personen? Zorg dan dat de kleding op elkaar is afgestemd, dit zorgt voor een rustiger beeld.

Meer informatie
DVO fotografie - Denise van Oers - Information studio
DVO fotografie - Denise van Oers - Informatie fotoshoot aan huis

Aan huis

Lekker thuis op de bank

Ik heb verschillende pakketten waar uit je kunt kiezen voor een fotoshoot aan huis. Dat is natuurlijk een uitkomst als het even niet lukt om naar de studio te komen, bijvoorbeeld als je pas bevallen bent en het fijner vind voor je zelf of voor de baby om thuis te blijven. Wel zijn de shoots aan huis allemaal life style shoots. Dit betekend dat ik jullie zal fotograferen in jullie dagelijks leven, hier word dus niet echt geposeerd voor de foto (kan natuurlijk wel). De foto’s worden hierdoor meer puur en minder geforceerd, gewoon zoals jullie zijn en spontaan.

Meer informatie

Op locatie

Mooi in de natuur of op een industriële locatie

Heb je gekozen voor een shoot op een mooie locatie, kijk ik graag met je mee naar wat jou of jullie wensen en ideeën zijn. Misschien heb je zelf een mooie locatie op het oog? Of laat je het liever aan mij over dan is dat ook prima. Meestal fotografeer ik in een straal van 15 KM, deze reiskosten heb ik ook berekend in de shoots op locatie. Mocht je toch kiezen voor een locatie buiten deze straal dan worden daar extra kosten voor berekend (19 cent per KM).

Meer informatie
DVO fotografie - Denise van Oers - Informatie fotoshoot op locatie