Gezinsfotoshoot bij DVO fotografie in de Loonse en Drunense duinen met gezin dat plezier heeft tussen de heide

Wat kan ik verwachten tijdens een gezinsfotoshoot?

Tijdens de fotoshoot maak ik altijd verschillende setjes foto’s, dus bijvoorbeeld losse portretjes, papa en mama samen, broer en zus samen, papa en zoon of moeder en dochter.

Fotoshoot met kinderen

Kinderen zijn kinderen... Er zit geen knopje op voor een spontane lach of een dikke knuffel. Soms hebben ze er gewoon even geen zin in, dat mag!

Ik werk tijdens mijn shoots "geposeerd ongeposeerd". Dat betekend eigenlijk dat ik jullie ergens wegzet en dan fotografeer wat er gebeurt. Jullie mogen elkaar veel aanraken en knuffelen tijdens de shoot! Op deze manier proberen we de mooiste connecties vast te leggen, datgene wat je over 25 jaar terug wil zien in deze foto's.

De kinderen mogen tussendoor even pauze nemen (of op locatie lekker rennen) en spelen.
Als we op locatie shooten kan het zijn dat ik jullie ga vragen ergens op te zitten, of zelfs op de grond te gaan zitten. Dit kan ervoor zorgen dat jullie kleren vies worden, lekker wassen daarna dus!

Gezinsfotoshoot bij DVO fotografie in de Loonse en Drunense duinen met twee zusjes tussen de heide
Gezinsfotoshoot bij DVO fotografie in de Loonse en Drunense duinen met twee zusjes spelend tussen de heide

In de studio of op locatie?

Als de shoot in de studio plaats gaat vinden houd er dan rekening mee dat kleine kinderen even de tijd nodig hebben om te aclimatiseren. De shoot zal ook niet langer duren dan nodig omdat kinderen in een ruimte van 5 bij 4 toch snel hun aandacht en concentratie verliezen, en dan vragen we natuurlijk ook nog veel van ze ;)
In de studio zijn wel wat kleine speeltjes aanwezig, Ranja en wat lekkers. Verder van alle gemakken voorzien (toilet, spiegel, water, verschoontafel, snoetepoetsers, prullenbak)

Als we op locatie gaan shooten heb ik iets meer tijd om jullie te leren kennen. Zelf gaat mijn voorkeur sowieso meer uit naar buitenshoots met gezinnen. We hebben hier namelijk alle ruimte en kinderen kunnen lekker zichzelf zijn. Ik maak een praatje met jullie tijdens de wandeling naar de mooie plekjes. Zo kunnen de kinderen meteen aan mij wennen, en zie ik ook hoe zij zijn en hoe ik het beste met ze kan werken.