Gezinsfotoshoot bij DVO fotografie in de Loonse en Drunense duinen met gezin hurkend tussen de herfstbladeren

Kledingtips en Adviezen

Dit lijkt vaak één van de grootste vraagstukken te zijn. Mijn antwoord hierop is; "zorg in ieder geval dat je jezelf kan zijn". Als je je niet prettig voelt in je gekozen outfit dan zie je dat terug in je foto's.

Kledingtips

Ik adviseer altijd om geen kleding te dragen met drukke prints erop, geen te felle kleuren of tekst-opdrukken. Natuurlijke kleuren zijn altijd érg mooi buiten. Zorg dat het op elkaar is afgestemd maar trek niet allemaal het zelfde aan.

Kom je er niet uit? App mij gerust voor advies! En stuur gerust foto’s met kleding door als je er niet zeker van bent dan denk ik graag met je mee!

Gezinsfotoshoot bij DVO fotografie in de Loonse en Drunense duinen met een vrolijk meisje in de herfst
Gezinsfotoshoot bij DVO fotografie in de Loonse en Drunense duinen met broer en zus op een boomstam in de herfst

Advies

Probeer geen druk op te leggen bij je kind(eren). Hoe meer je dat doet hoe minder leuk ze het vinden en dat ga je terug zien op je foto’s, daarbij is het natuurlijk ook een stuk minder gezellig ;)
Je hoeft voor de fotoshoot ook niet te vertellen of vragen aan je kinderen of ze wel lief gaan lachen voor de foto, hierdoor word het al spannend gemaakt en voelt je kind druk dat iets moet, ik laat het liever spontaan en open, zo krijg je namelijk op het eindresultaat je echte kind te zien hoe hij of zij is.

Neem geen extra setjes kleding mee, dit kost te veel tijd en is onhandig in de buitenlucht, daarbij moet je het ook nog allemaal mee slepen ;) Het kan ook in de zomeravonden wat frisser worden dus neem wel een jasje/vestje mee en wees je ervan bewust dat je ook vies kan worden buiten.