Fotoshoot bestellen?

Hoe gaat het nu eigenlijk in zijn werk?

Je kunt bij mij op 2 manieren een shoot inplannen. Je kunt deze namelijk reserveren of direct bestellen. Ga hiervoor naar de gewenste shoot, lees alles eens op je gemak goed door en bekijk natuurlijk even mijn portfolio, dit is niet onbelangrijk want hierdoor kun jij de juiste keuze maken om mij als fotograaf uit te kiezen. Ik moet natuurlijk wel bij jou of jullie passen. Spreekt de stijl je aan en lijkt het je leuk om een shoot te boeken? Dan kun je zelf de keuze maken om te reserveren of te bestellen.

Reserveren

Heb je al een gewenste datum op het oog voor jouw fotoshoot? Dan kun je deze alvast een reseveringsaanvraag doen om te kijken of deze datum nog beschikbaar is. Na je aanvraag neem ik zo snel mogeljik contact met je op en kan wellicht de reservering vast gelegd worden.

Het voordeel van het reserveren van een fotoshoot is dat deze niet in één keer hoeft te worden betaald. Vooraf betaal je 40% en de overige 60% hoeft pas na de shoot te worden voldaan. Dit is bijvoorbeeld handig als je alvast een shoot reserveerd voor verder op in het jaar, zo weet je dat je verzekerd bent van een plekje!

Als je jouw foto’s na afloop gaat bestellen worden de rest van de kosten automatisch verrekend, handig!

Bestellen

Bij een bestelling betaal je direct. De shoot ligt nog niet vast. Pas als we samen een datum hebben vast gelegd ontvang je een mailtje ter bevestiging.

Je kunt bij je bestelling of reservering een gewenste datum aangeven, ik zal kijken of ik deze datum beschikbaar ben, zo niet plannen we de shoot samen op een andere datum in.

Nadat ik jouw aanvraag heb ontvangen neem ik zsm contact met je op via de mail. Als we contact hebben gehad over de datum en tijd en eventueel een locatie dan zet ik deze vast in mijn agenda. Hierdoor ontvang jij een bevestingsmail, deze kan ook wel eens in de spambox terecht komen. Je ontvangt nu ook meteen een mailtje met een kort vragenlijstje om jouw wensen kenbaar te maken. Ook als je jouw wensen al kenbaar hebt gemaakt in de mail zou ik je toch willen vragen deze nog in te vullen, hierdoor kan ik de informatie allemaal gemakkelijker terug vinden :)