Cakesmash fotoshoot in voetbal stijl bij DVO fotografie met voetbal goal op de achtergrond

Wat kan ik verwachten tijdens een cakesmash fotoshoot?

Als je bij mij in de studio komt heb ik alvast het feestelijke decor voor jouw kleintje opgezet. Om nog meer in de stemming te komen zorg ik voor een feestelijk muziekje, heb je een speciaal verzoekje? Laat het me weten!

Voorbereiding

Mijn advies is om niet met te veel personen naar de studio te komen. Niet alleen ivm de ruimte maar ook voor je kindje en het resultaat van de shoot. Als er te veel mensen om heen staan zal je kindje te veel afgeleid worden. 2 Volwassenen is voldoende. Eén houdt het kindje in de gaten, en de ander neemt achter of naast mij plaats om jullie kindje in de camera te laten kijken.

We beginnen zo snel mogelijk, maar eerst even wat foto’s met ‘gewone’ kleding, zo kan jouw kindje even wennen en inkomen maar het is ook zeker leuk om deze foto’s te hebben.

De shoot zal ongeveer een uurtje duren, tot anderhalf uur inclusief badje.

Cakesmash fotoshoot in voetbal stijl bij DVO fotografie met peuter spelend met de taart in voetbal t-shirt
Cakesmash fotoshoot in voetbal stijl bij DVO fotografie met peuter lief kijkend in badje

Verwachtingen

Ik kan mezelf goed voorstellen als je al deze vrolijke foto’s ziet dat je denkt dat het een groot feest word! Houd in je achterhoofd dat dit ook moment opnames zijn, natuurlijk vinden peutertjes dit allemaal geweldig leuk maar houd er rekening mee dat het ook niet erg is als jouw kindje er even geen zin in heeft.

Soms kan het zo zijn dat jouw kindje al die aandacht en prikkels helemaal niet leuk vind. Dat is helemaal niet erg. Het is me namelijk nog nooit overkomen dat ik een klant geen leuke foto’s mag afleveren! Laat jouw kindje gewoon lekker even zijn of haar ding doen, en probeer zeker niet te pushen. Met wat leuke liedjes en wat gekke bekken komen we er wel! Houd jouw kindje niet van die mierzoete taart? Dan hebben we altijd de eerste foto’s nog! ;)