DVO fotografie - Denise van Oers - Cakesmash shoots
* Het mooiste wat je kunt worden is jezelf *

Dit ben ik

DVO fotografie - Denise van Oers - Over mij

Mensen fotograferen is wat ik het liefste doe. Kinderen zijn vooral mijn favoriet. Heerlijk vind ik het juist om die uitdaging aan te gaan, zo’n klein peutertje dat veel liever rond rent dan in de camera wil kijken, en juist dan is het de kunst om een prachtige foto weten te maken waar het kind helemaal zichzelf is. Ik hou het meest van die spontane foto’s, vaak krijg ik dat ook als reactie van mijn klanten ‘wauw! Wat een spontane foto’s! je ziet dat de mensen bij jou op hun gemak zijn’ en dat is het mooiste compliment dat je kunt krijgen, want de klik die je met je klant maakt is heel belangrijk want dat zie je in de foto’s terug.

Zelf ben ik ook gezegend met 2 koters dus bij mij hoef je zeker niet onzeker te zijn als het niet loopt zoals je had gehoopt, ik heb hier alle begrip voor.

Ik ben nog een beetje zoekende welke tak van fotografie ik het leukst vind en mezelf in wil specialiseren. Op dit moment bied ik daarom nog veel verschillende soorten shoots aan. Ik vind ook eigenlijk alles even leuk om te doen van Newborn tot aan boudoir. Het heeft allemaal iets! Fantastisch vind ik het om een vrouw sexy en stijlvol vast te leggen waar ze met trots naar kan kijken, en dit zelfvertrouwen geeft, als ik dit kan geven maakt mijn hart een sprongetje! Zo geld dat natuurlijk ook voor andere shoots zoals Newborn of bolle buik, wat is er nu mooier dan zulke bijzondere gebeurtenissen in iemands leven vast te mogen leggen waar ze nog jarenlang met plezier en trots naar terug kunnen kijken?

Contact
* Het meest aantrekkelijke wat een vrouw kan hebben is zelfvertrouwen *

Boudoir shoot

Wil jij ook op je mooist gefotografeerd worden? Wil je een dag waarin jij centraal staat? Wil je vrouwelijk, sexy en stijlvol geportretteerd worden? Dan is een boudoir shoot misschien wel iets voor jou! Nieuwsgierig? Lees dan even verder..

Heb je al besloten een boudoir shoot te willen doen? Dan heb je vast nog een aantal vragen. Hier zet ik alvast de veel gestelde vragen voor je op een rijtje:

Meer informatie
DVO fotografie - Denise van Oers - Information cakesmash shoot