Foto's afdrukken


Foto's afdrukken Leuk! Je hebt zojuist een mooie shoot gedaan en hebt prachtige foto’s die je graag aan iedereen wilt laten zien of als aandenken misschien wel aan de muur wil hangen. 

Kwaliteit
De foto's die ik lever zijn van goede kwaliteit maar dat wil niet zeggen dat je deze kwaliteit ook altijd krijgt bij het afdrukken. Tegenwoordig zijn er heel veel plekken waar je foto's kunt laten afdrukken. De kwaliteit van de afdruk verschilt erorm per winkel of bedrijf. Dit heeft te maken met de printers die worden gebruikt en de daarbij behorende instellingen maar ook het verschil in foto papier. Dit zijn factoren waar je geen invloed op hebt.


De foto’s die ik lever zijn hebben een hoge resolutie waardoor deze van goede kwaliteit zijn om af te drukken, zelfs voor vergrotingen.

Waarom de foto's bij mij af laten drukken? 
Het is mogelijk om bij mij je foto's af te laten drukken. Ik bied de afdrukken voor een goede prijs aan en zo ben jij als klant verzekerd van een goede afdrukkwaliteit. 

Binnen mijn website bied ik de mogelijkheid om te kiezen tussen een aantal vergrotingen. Het is mogelijk om ook andere producten via mij te laten afdrukken. Iedereen heeft hiervoor zijn eigen wensen en ik kan ze moeilijk allemaal aanbieden. Ik wil het graag overzichtelijk houden voor iedereen. Heb je interesse in een ander soort afdruk? bijvoorbeeld een foto op canvas of een foto op dibond? Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Je bent niet verplicht om je foto's bij mij af te laten drukken. Je kan de foto's ook downloaden en afdrukken bij een andere winkel. Maar waar ga je dan naar toe?

Waar kan ik mijn foto's afdrukken?
Er zijn veel verschillende websites waar je vandaag de dag foto's kunt laten afdrukken. Ik kan niet voor jouw bepalen waar je dit het beste kunt laten doen. Ik kan hierin alleen maar adviseren.

Er zijn veel mensen die al te vreden zijn met foto's bij een 1 uur service. Maar de kwaliteit van deze foto's is vaak slechter dan wanneer je ze normaal laat afdrukken.

Als fotograaf heb ik dan helaas geen invloed meer op de kwaliteit van de afdruk. Vandaar dat ik voor mijn klanten een betaalbare mogelijkheid aanbied om de foto's te laten afdrukken. Het zou toch jammer zijn als je een prachtige foto op je beeldscherm hebt staan, en deze op de afdruk super tegenvalt!

Heb je naar aanleiding van deze blog nog vragen neem dan gerust contact met mij op.